Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wil in januari toeslaan in Amsterdam

Laatste update:

Corinthians heeft recent een telefoontje ontvangen vanuit Barcelona. De Catalanen hebben Pedrinho, een vleugelaanvaller die eerder gelinkt werd aan Ajax, in het vizier. (Goal Brazil)

José Mourinho is fan van Frenkie de Jong en wil hem komende winter naar Manchester United halen. Scouts van de Engelse club bekeken de middenvelder van Ajax tijdens het duel tussen Frankrijk en Oranje. (The Sun)

Amadou Haidara is in beeld bij RB Leizpig. De Duitse club ziet in de middenvelder van Red Bull Salburg de vervanger van Naby Keïta, die naar Liverpool is verkast. (BILD)

Stanislav Lobotka verlaat Celta de Vigo mogelijk in januari. De middenvelder staat op de radar van Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur, Napoli en Internazionale. (Diverse Italiaanse media)

Nicolò Barella weigerde een dienstverband bij Juventus. De middenvelder van Cagliari, begeerd door onder meer AC Milan en Internazionale, wordt nu getaxeerd op ongeveer 35 miljoen euro. (Diverse Italiaanse media)

Denk jij dat Frenkie de Jong in januari bij Ajax gaat vertrekken?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties