Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wil landgenoot van 30 miljoen euro halen

Laatste update:

Het moet komend jaar helemaal anders bij Internazionale, maar inmiddels heeft men ook wel door dat daarvoor investeringen vereist zijn. De grootmacht uit Milaan wil in ieder geval de portemonnee gaan trekken voor Alexandre Lacazette en Nabil Fekir, dit seizoen smaakmakers bij Olympique Lyon. Daarnaast is ook Udinese's Allan nadrukkelijk in beeld. De drie samen kosten i Nerazzurri zo'n vijftig miljoen euro. (Corriere dello Sport)

Ook aankomende zomer mag er weer vuurwerk verwacht worden van Chelsea. Een van de topaankopen die José Mourinho in gedachten heeft is landgenoot André Gomes, die sinds zijn overstap van Benfica naar Valencia meer en meer de aandacht trekt van grote clubs. De Portugees moet een slordige dertig miljoen euro kosten. Iets goedkoper wordt de komst van Rob Green: de keeper van Queens Park Rangers gaat de plek innemen van Petr Cech, die weg wil. (The Times)

Het is zeer de vraag of Alex Song bij West Ham United kan blijven. De middenvelder begon uitstekend aan zijn tweede periode in Engeland, maar sinds de feestdagen is de klad er goed ingekomen. The Hammers zijn dan ook huiverig om de speler voor meer dan één ton per week op de loonlijst te zetten en overwegen Barcelona mede te delen dat er geen gebruik wordt gemaakt van de optie tot koop. (Daily Mail)

West Bromwich Albion heeft interesse in Neil Taylor, maar of het reëel is om te denken aan een transfer, is nog maar de vraag. De mandekker van Swansea City wordt namelijk ook gevolgd door Liverpool. “Ik heb regelmatig contact met zijn zaakwaarnemer. Er zijn gesprekken gaande over een nieuw contract. We zien wel waar het ons brengt”, zegt Swansea-voorzitter Huw Jenkins, die hoopt op contractverlenging. (South Wales Evening Post)

André Gomes zou een aanwinst zijn voor Chelsea

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties