Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wil Nederlander als concurrent Ivanovic

Laatste update:

Liverpool hoopt op de komst van Keita Balde, die ook vorig jaar al in de belangstelling van de Engelse topclub stond. De twintigjarige aanvaller van Lazio staat te boek als een groot talent en de Italianen laten hem dan ook niet zomaar gaan. The Reds hebben een eerste bod van vijftien miljoen euro neergelegd bij de club uit Rome en wachten nu af. Vorig jaar bleek twaalf miljoen euro niet voldoende. (Corriere dello Sport)

Er heeft zich een tweede Engelse topclub gemengd in de strijd om Gregory van der Wiel. Trainer Louis van Gaal zou hebben geprobeerd om zijn landgenoot van Paris Saint-Germain naar Manchester United te halen en nu zou het regerend kampioen Chelsea zijn dat de rechtsback wil overnemen. Van der Wiel liet doorschemeren dat PSG wil dat hij vertrekt, maar de Fransen lijken hem toch langer te willen vastleggen. (Le Parisien)

Aymen Abdennour wil AS Monaco verlaten. De verdediger wordt met onder meer Barcelona, Atlético Madrid en Manchester United in verband gebracht en AC Milan zou zelfs al een bod van twintig miljoen euro hebben uitgebracht. “Het klopt dat Abdennour wil vertrekken. Hij is op zoek naar een nieuw avontuur en er zijn opties in Spanje, Italië en Engeland. Juventus? Dat weet ik niet”, zegt zaakwaarnemer Abdelkader Jilani. (Tuttosport)

Crystal Palace wil dat Yannick Bolasie een nieuw contract gaat ondertekenen. De 26-jarige dribbelaar staat in de nadrukkelijke belangstelling van Liverpool, Tottenham Hotspur, Aston Villa en West Ham United, maar bij Palace wil men hem dus niet kwijt. De Congolees ligt nu nog tot de zomer van 2017 vast op Selhurst Park en manager Alan Pardew gaf onlangs te kennen dat Bolasie minimaal veertig miljoen euro kost. (Daily Mail)

Gregory van der Wiel zou goed bij Chelsea passen

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties