Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wil uitblinker van stadsgenoot nu al hebben

Laatste update:

Fanny Neguesha, de bevallige ex van Mario Balotelli, gaat een single uitbrengen. Op zich geen groot nieuws, ware het niet dat het onderwerp van het liedje zich laat raden: haar relatie met de spits van AC Milan. Het Belgische topmodel verloofde zich in 2013 met Super Mario, maar het koppel besloot begin dit jaar dat het beter was om uit elkaar te gaan. Haar single wordt uitgebracht door Def Jam Recordings. (La Gazzetta dello Sport)

Dimitri Payet is net een paar maanden speler van West Ham United, maar mogelijk duurt dat niet lang. De Franse middenvelder maakt indruk in het shirt van de Londense club en is in beeld bij Chelsea. Mocht de vormcrisis van the Blues aanhouden, dan is het zelfs niet ondenkbaar dat zij hem al in januari over willen nemen. In dat geval dient Chelsea wel de absolute hoofdprijs te betalen, zo is de verwachting. (Daily Mail)

Doelman Timo Hildebrand zit zonder club en daarom is hij per direct beschikbaar. Werder Bremen overweegt gebruik te maken van de transfervrije status van de 36-jarige keeper, nadat Raphael Wolf geblesseerd is geraakt. Hildebrand zit clubloos thuis, sinds hij afgelopen zomer vertrok bij Eintracht Frankfurt. Ook voormalig FSV Mainz 05-goalie Heinz Müller, die nog een jaar ouder is dan Hildebrand, is een optie voor Werder. (Kreiszeitung)

Emmanuel Rivière komt voorlopig niet weg bij Newcastle United. De Franse aanvaller wil graag elders op huurbasis minuten gaan maken, maar heeft te horen gekregen dat hij voorlopig moet blijven. Dat ligt anders voor Ivan Toney, een negentienjarige aanvaller die afkomstig is uit de eigen jeugd. Hij komt voorlopig niet in de plannen van Steve McClaren voor en mag zich wél laten verhuren. (Newcastle Chronicle)

Dimitri Payet is goed genoeg voor Chelsea

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties