Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wilde Real Madrid 112 miljoen euro bieden

Laatste update:

Leicester City heeft twee aanbiedingen van Manchester United aangaande Harry Maguire van tafel geveegd. Het laatste bod van de Engelse grootmacht op de verdediger was ongeveer 67 miljoen euro. (Sky Sports)

José Mourinho had naast onder anderen Maguire, Yerry Mina en Toby Alderweireld ook Raphaël Varane in het vizier. De manager van Manchester United was bereid 112 miljoen euro te bieden voor de verdediger van Real Madrid. (The Sun)

David Ospina heeft een akkoord bereikt met Besiktas. De doelman mag na de komst van Bernd Leno vertrekken bij Arsenal en de transfer naar de Turkse topclub is nabij. (Sky Sports)

Newcastle United had een akkoord met AS Monaco over een transfer van Jorge. De Braziliaanse linksback kreeg echter geen werkvergunning, waardoor de deal is afgeketst. (Globo Esporte)

Girondins Bordeaux gaat de strijd aan met onder andere OGC Nice, Sampdoria, Lokomotiv Moskou en Real Betis. Al deze clubs azen op aanvaller M'Baye Niang, die graag wil vertrekken bij Torino. (Diverse Italiaanse media)

Denk jij dat Raphaël Varane ooit Real Madrid voor een andere Europese topclub zal inruilen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties