Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho zit zoekend Ajax in principe dwars

Laatste update:

FC Twente doet de uiterst talentvolle rechtshalf Quincy Promes tijdelijk van de hand. De twintigjarige middenvelder mag worden verhuurd en Go Ahead Eagles heeft zich al officieel gemeld in Enschede. Ook Willem II hoopt op de aanvoerder van de beloften van FC Twente. De Amsterdammer, die eerder in de jeugdopleiding van Ajax en HFC Haarlem speelde, maakte onlangs de negentig minuten vol tegen Santa Coloma (0-3 winst). (RTV Oost) (0-3 winst.)

Goed nieuws voor Ajax. De Amsterdammers zouden Raphaël Varane willen huren van Real Madrid, maar kregen te horen dat José Mourinho pas na de tournee door de Verenigde Staten wilde beslissen over de toekomst van de Franse verdediger. Mourinho heeft echter allang besloten dat Varane verhuurd mag worden en dat biedt dus mogelijkheden voor Ajax, al heeft Mourinho liever dat de mandekker in Spanje blijft. (AS)

Goed voorbeeld doet volgen: Fernando volgt hetzelfde pad als Fredy Guarín. Laatstgenoemde werd door FC Porto verhuurd aan Internazionale, dat hem later voor elf miljoen euro permanent overnam. Dezelfde constructie lijkt voor Fernando van toepassing te zijn. Hij is ‘heel dicht bij’ een tijdelijk vertrek naar Internazionale, dat een optie heeft om hem permanent over te nemen van de Portugezen. (A Bola)

Lucas Biglia ging in 2006 naar Anderlecht met als doel om diverse keren mee te doen aan de Champions League. Dat lukte in al die jaren nog maar een keer en dus lonkt en vertrek. “Ik ben niet ontgoocheld omdat ik nog bij Anderlecht zit. Maar ik zal eerlijk zijn: mijn toekomst bij Anderlecht staat of valt met een deelname aan de Champions League”, zegt de 25-jarige aanvoerder van de club van John van den Brom. (Het Laatste Nieuws)

Queens Park Rangers-manager Mark Hughes ontkent dat zijn club interesse heeft in de bij Manchester United overbodige Dimitar Berbatov. “Er doen veel namen de ronde, maar Berbatov is nieuw voor mij. Deze tijd van het jaar hoor je veel namen. Maar wij zijn een voorstander van een transfer afronden om het daarna pas kenbaar te maken”, laat de oefenmeester optekenen. (Sky Sports)

Romelu Lukaku blijft in Engeland, maar zal komend seizoen waarschijnlijk niet voor Chelsea spelen. De spits van the Blues komt in aanmerking voor een verhuur maar zal niet naar het Europese vasteland verkassen. “Ik ben alleszins niet naar hier gekomen om in een andere competitie dan de Engelse te spelen”, laat de Belg optekenen. Oftewel: Fulham maakt een uitstekende kans. (Sport/Voetbalmagazine)

Ariël Jacobs is na zijn periode in België aan de slag gegaan bij FC Kopenhagen en dus maken een aantal Belgen kans op een transfer naar Denemarken. Zo opperde Jacobs bij de clubleiding voor Wesley Sonck, maar de 33-jarige ex-Ajacied werd te oud bevonden. “Ik gaf zijn naam door aan de club, maar zonder succes. Qua leeftijd paste hij niet in het plaatje”, verklapt Jacobs. (Sport/Voetbalmagazine)

Ajax moet een centrale verdediger van buitenaf halen

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
12
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
14
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties