Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Naam Cillessen prijkt op Italiaans verlanglijstje

Laatste update:

Everton mengt zich eveneens in de race om de begeerde Malcom. The Toffees zijn bereid om ruim 33 miljoen euro te betalen voor de aanvaller van Girondins Bordeaux. (Sky Sports)

AS Roma heeft drie vervangers voor de ogenschijnlijk naar Liverpool vertrekkende Alisson Becker op het oog. Robin Olsen van FC Kopenhagen, Alphonse Areola van Paris Saint-Germain en Barcelona-reservekeeper Jasper Cillessen zijn de opties. (La Gazzetta dello Sport)

FC Porto is nog altijd in de markt voor Chancel Mbemba. De Portugezen zijn echter vooralsnog niet bereid om aan de vraagprijs van negen miljoen euro die Newcastle United hanteert te voldoen. (A Bola)

West Bromwich Albion heeft een voorstel van Newcastle United om Salomón Rondón te huren afgeslagen. De Venezolaan mag door de degradatie voor 18,5 miljoen euro definitief vertrekken. (Express and Star)

Crystal Palace is dicht bij de komst van Khouma Babacar. The Eagles betalen het Italiaanse Sassuolo een kleine 13,5 miljoen euro voor de spits uit Senegal. (Daily Mirror)

Zou jij AS Roma een goede club vinden voor Jasper Cillessen?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
0
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties