Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Namen van vier doelwitten Arsenal uitgelekt

Laatste update:

Oud-middenvelder Romeo Benetti van AC Milan heeft zijn steun aan Clarence Seedorf uitgesproken. “Het team begint steeds beter te draaien, Seedorf heeft de leeftijd aan zijn zijde en hij wordt iedere wedstrijd beter. Ik weet niet of hij lang de tijd krijgt van AC Milan, maar na een lastige start heeft hij het team prima op de rit gekregen”, vindt Benetti, tussen 1970 en 1976 actief bij i Rossoneri. (La Gazzetta dello Sport)

Om komend seizoen écht mee te doen om de landstitel, wil Arsenal vier topspelers aantrekken. Trainer Arsène Wenger krijgt zoals bekend een flinke zak geld mee om zich op de transfermarkt te begeven en daarmee moeten om te beginnen Alexis Sánchez en Cesc Fàbregas worden weggeplukt bij Barcelona. Uit de Bundesliga wil Arsenal Schalke 04-middenvelder Julian Draxler en Bayern München-spits Mario Mandzukic halen. (CaughtOffside)

Alessandro Del Piero gaat zijn laatste avontuur mogelijk in China aan. De 39-jarige aanvaller heeft een aflopend contract bij het Australische FC Sydney en staat in de belangstelling van Guangzhou Evergrande, de ultra-ambitieuze vereniging van Marcello Lippi uit China. De gelouterde Del Piero wil nog ten minste één seizoen op een respectabel niveau voetballen en weet dat hij zijn contract in Sydney ook kan verlengen. (Infoticker)

Clubs met interesse in Matthias Ginter van SC Freiburg kunnen de pogingen staken. De twintigjarige verdediger, die wordt gezien als een van de grootste talenten van Duitsland, is het namelijk eens met Borussia Dortmund. Het is niet bekend wat Borussia betaalt voor Ginter, maar reken op een bedrag van zo’n tien miljoen euro. Diverse clubs uit Italië hadden ook interesse. (Ruhr Nachrichten)

Wie moet Arsenal echt halen, komende zomer?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties