Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli geeft weer gas en biedt 32 miljoen euro

Laatste update:

Carlo Ancelotti wil zijn handen bij Real Madrid voorlopig nog niet branden aan een precair onderwerp. De positie van eerste keeper is veelbesproken sinds José Mourinho vorig seizoen de voorkeur gaf aan Diego López boven Iker Casillas, en de Italiaanse oefenmeester houdt zich op de vlakte. “Het belangrijkste is dat we twee goede keepers hebben. Die heb je ook nodig, want het wordt weer een druk seizoen”, laat Ancelotti weten. (Marca)

Het is het zeer actieve Napoli menens inzake Jackson Martínez. I Partenopei hebben besloten om hun bod op de 26-jarige aanvaller te verhogen naar 32 miljoen euro. Hij zou in Stadio San Paolo de aanvalspartner van Gonzalo Higuaín moeten worden. De vraagprijs van FC Porto bedraagt echter veertig miljoen en onlangs gaf de Colombiaan aan gewoon in de Liga Sagres te zullen blijven. We zijn benieuwd. (Sky Italia)

Newcastle United gaat een nieuw bod uitbrengen op Bafetimbi Gomis. The Magpies hebben hun voorstel verhoogd naar 6,9 miljoen euro, maar dat lijkt zeker niet genoeg te zijn om het nog eenjarige contract van de aanvaller van Olympique Lyon af te kopen. Les Gones zouden namelijk 10 miljoen vragen voor de 27-jarige Fransman, die ook in beeld zou zijn bij Fulham en Olympique Marseille. (Sky Sports)

Newcastle heeft overigens meerdere scouts in Frankrijk zitten en denkt dus niet alleen aan Gomis. De club uit Tyne ande Wear is namelijk ook geïnteresseerd in Mevlut Erding, die vorig seizoen dertien keer scoorde voor Stade Rennes. De 26-jarige Turk staat ook in de belangstelling van Swansea City en Stoke City. Ook Loïc Rémy is in beeld bij Newcastle; de sterke Fransman degradeerde met Queens Park Rangers naar de Championship. (Daily Mirror)

32 miljoen euro is een mooi bedrag voor Jackson Martínez

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
8
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
121

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties