Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen; Napoli maakt zich op voor transfer van 50 miljoen

Laatste update:

Barcelona is niet de enige club met interesse in Zwitsers international Fabian Schär. Ook Liverpool heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor de verdediger van TSG Hoffenheim. (Diverse Duitse media)

Napoli gaat zich niet meer inspannen om Lorenzo Insigne een nieuw contract te laten ondertekenen. De aanvaller stelt dit seizoen teleur, vraagt echter zes miljoen euro per jaar en heeft nu te horen gekregen dat hij voor minimaal vijftig miljoen euro verkocht zal worden. (Sky)

Kerim Frei kan terugkeren naar Londen. De buitenspeler van Besiktas, die in het verleden voor Fulham uitkwam, kan binnen afzienbare tijd een aanbieding van West Ham United tegemoet zien. (The Sun)

Het management van Jorginho ontkent dat de middenvelder in januari bij Napoli zal vertrekken. Een zomers vertrek van de Braziliaan, die niet kan uitblinken, is weer een ander verhaal. (Corriere dello Sport)

Het aantal geïnteresseerde clubs in M'Baye Niang neem toe. In navolging van Everton, Southampton en Borussia Dortmund heeft nu ook Arsenal belangstelling voor de aanvaller van AC Milan. (Sky)

Lorenzo Insigne is goed genoeg voor Napoli

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties