Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli schrikt niemand af met vraagprijs

Laatste update:

Sunderland is van de hatelijke nul af, maar de mening van Dick Advocaat is niet veranderd. De trainer van the Black Cats is en blijft van mening dat er versterkingen nodig zijn, ook nadat er met 1-1 gelijkgespeeld werd tegen Swansea City. “We moeten nieuwe spelers halen, daar blijf ik bij. Dat heeft iedereen ook wel kunnen zien, al ben ik blij met mijn team”, heeft de Nederlandse oefenmeester laten weten. (Sunderland Echo)

Het is nog altijd de vraag of José Callejón dit seizoen bij Napoli blijft. Hoewel de vraagprijs van i Partenopei voor de Spaanse vleugelspits voorlopig op 25 miljoen euro blijft staan, schrikt dat geïnteresseerde clubs blijkbaar niet af. Met name Arsenal en Liverpool zouden serieus overwegen om Callejón naar de Premier League te halen, maar ook de namen van Chelsea en Tottenham Hotspur worden nog genoemd. (Sky Italia)

Chelsea en John Stones gaan gezamenlijk proberen om een transfer mogelijk te maken. De verdediger van Everton wordt al de hele zomer in verband gebracht met een overgang naar Stamford Bridge en er lijkt nu een laatste poging aanstaande te zijn: Chelsea verhoogt het bod tot vijftig miljoen euro en Stones zelf gaat bij zijn voorzitter Bill Kenwright aankloppen, met het verzoek of hij zijn gewenste transfer kan krijgen. (The People)

West Ham United moet misschien nog nadrukkelijker op zoek naar een nieuwe spits. Trainer Slaven Bilic was toch al op zoek naar offensieve versterking, omdat Andy Carroll en Enner Valencia geblesseerd zijn. De kans bestaat echter dat hij Carroll helemaal kwijtraakt; Sevilla zou zich hebben gemeld voor de Engelsman. Dat de fysiek sterke aanvaller momenteel niet inzetbaar is, maakt de Europa League-winnaar niets uit. (The Times)

Is José Callejón 25 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties