Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC-spits kan droomtransfer maken

Laatste update:

Johan Djourou heeft zijn laatste wedstrijd voor Hamburger SV gespeeld. De verdediger bevestigt zijn vertrek en schijnt op weg te zijn naar West Ham United. (talkSPORT)

Jay-Roy Grot gaat mogelijk een droomtransfer maken. De aanvaller van NEC, die dit seizoen zes keer scoorde, heeft zich namelijk in de kijker gespeeld bij Fiorentina. (Sky Italia)

Lucas Biglia gaat Lazio mogelijk verlaten. De middenvelder heeft bij het uitdelen van handtekeningen verteld dat hij niet weet of hij volgend seizoen nog in Rome actief is. (Il Messaggero)

Aleksandr Golovin wordt in verband gebracht met Chelsea. De middenvelder van CSKA Moskou zegt dat hij dat leuk vindt om te horen, maar dat hij zich focust op zijn huidige club. (R-Sport)

Dalbert heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Internazionale. De linkerverdediger van OGC Nice kost de club uit Milaan zo’n twaalf miljoen euro. (Sky Italia)

Is Jay-Roy Grot (al) goed genoeg voor Fiorentina?

Meer nieuws

Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
15
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
29
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
19
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
9
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties