Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse WK-finalist kost maar een miljoen euro

Laatste update:

André Krul, de broer van Oranje-doelman Tim Krul, gaat zijn geluk beproeven in Brazilië. De 27-jarige keeper staat namelijk op het punt om een contract te tekenen bij União Barbarense, dat uitkomt in het staatskampioenschap van São Paulo in de Série A2. Krul, die eerder ook in Puerto Rico, Colombia en Malta speelde, komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht. Sinds september trainde hij mee bij SV De Rijp in Noord-Holland. (Lancenet)

Eljero Elia wil ‘zo snel mogelijk’ weg bij Werder Bremen en het is inmiddels bekend wat hij moet kosten. De aanvaller, die op het WK van 2010 nog meedeed in de finale van Nederland tegen Spanje, is op te halen voor slechts één miljoen euro. De 27-jarige Elia heeft bij die Grünen nog een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt, maar is er eigenlijk nooit in geslaagd om de harten van de Werder-supporters te veroveren. (TC Tubantia)

Joel Campbell heeft er weer een optie bij. De aanvaller hoeft onder Arsène Wenger niet te rekenen op veel speeltijd en wil in januari op huurbasis vertrekken. Na West Bromwich Albion, Southampton, Internazionale en Benfica heeft nu ook Stoke City zich gemeld voor de Costa Ricaans international. Manager Mark Hughes zou al hoogstpersoonlijk geïnformeerd hebben bij Arsenal, dat de speler afgelopen zomer niet wilde laten gaan. (Daily Mirror)

Anderlecht is zeer goed te spreken over de ontwikkeling van Chancel Mbemba. De stopper uit Congo maakte indruk in de Champions League en heeft daarmee de aandacht getrokken van flink wat Europese topclubs. Mochten die in januari al werk willen maken van de komst van de twintigjarige verdediger, dan moet er een fors transferbedrag op tafel komen: de Brusselaars denken aan ruim tien miljoen euro. (Het Nieuwsblad)

Eljero Elia is een goede aanwinst voor een Nederlandse topclub

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties