Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Negredo moet plaatsmaken voor nieuwe spits

Laatste update:

Johan Djourou stapt definitief over naar Hamburg. De stopper wordt dit seizoen nog gehuurd van Arsenal, maar heeft bijna twintig wedstrijden gespeeld, waardoor automatisch een clausule in werking treedt. "Het is fantastisch nieuws dat ik bij HSV blijf en de komende jaren hier speel", reageert de Zwitser. Hij zal een contract tot medio 2016 ondertekenen. Arsenal ontvangt een kleine drie miljoen euro. (BILD)

Manchester City neemt na één seizoen mogelijk alweer afscheid van Álvaro Negredo. De 28-jarige aanvaller scoorde dit seizoen 9 keer in de Premier League, maar dat is in de ogen van manager Manuel Pellegrini te weinig. Hij wil de Spanjaard van de hand doen om vervolgens voor Edinson Cavani van Paris Saint-Germain te halen. El Matador doet het goed in Parijs, maar zou er niet gelukkig zijn. (Football Direct News)

Niet Fábio Coentrao maar Guilherme Siqueira moet de nieuwe linksback van AC Milan worden. De 27-jarige Braziliaan, dit seizoen door Granada verhuurd aan Benfica, werd vorig jaar ook in verband gebracht met zowel Real Madrid als Barcelona en moet dus wel iets in zijn mars hebben. Zijn contract bij Granada loopt echt nog ruim drie jaar door, waardoor de Spanjaarden een forse transfersom kunnen eisen. (Diverse Italiaanse media)

Ondanks zijn 35 jaar en een zware knieblessure denkt Damien Duff nog niet aan stoppen. De Ier hoopt komende zomer weer aan te sluiten bij de selectie van Fulham. "Ik heb geen plannen om er op korte termijn mee te stoppen", zegt de ex-speler van onder meer Chelsea en Newcastle United. "Volgens mij heb ik nog heel wat te geven." Duff raakte begin februari geblesseerd en wordt pas in juli weer terugverwacht. (Daily Mirror)

Álvaro Negredo heeft laten zien ... voor Manchester City

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties