Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle bereidt zich voor op transfer Krul

Laatste update:

Het had niet veel gescheeld of Josep Guardiola was in 2008 helemaal niet de nieuwe trainer van Barcelona geworden. De Catalaanse clubleiding probeerde eerst om Michael Laudrup naar het Camp Nou te halen als opvolger van Frank Rijkaard, voordat Barça uiteindelijk bij Guardiola terechtkwam. Laudrup verruilde Getafe die zomer voor Spartak Moskou en belandde via Real Mallorca in 2012 bij Swansea City. (El Mundo Deportivo)

Newcastle United houdt er rekening mee dat Tim Krul niet lang meer in het St James’ Park speelt. De Nederlands international werd al eerder in verband gebracht met de Europese topclubs en dus overwegen the Magpies om een bod uit te brengen op Yann Sommer. De keeper van FC Basel staat echter ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur, dat op zoek moet naar een vervanger van de 42-jarige Brad Friedel. (Daily Star)

Nani was zaterdag weinig succesvol tegenover Erik Pieters, maar wordt gesteund door David Moyes. De trainer van Manchester United haalde de vleugelspits, die amper gevaarlijk werd en de ex-PSV’er niet in verlegenheid kon brengen, na een klein uur naar de kant. Dat Nani werd uitgefloten door zijn eigen fans ging de coach echter te ver. “Hij staat vaak in de basis en heeft absoluut kwaliteiten”, merkt Moyes op. (Sky Sports)

Internazionale en Erick Thohir gaan zich met een grote zak geld melden in de Ligue 1. De nieuwe eigenaar van i Nerazzurri wil de selectie van trainer Walter Mazzarri versterken en denkt dat te kunnen doen met twee spelers uit Frankrijk; aanvallende middenvelder Clément Grenier van Olympique Lyon en Montpellier-middenvelder Rémy Cabella moeten voor in totaal 47 miljoen euro naar Milaan komen. (Sky Italia)

Is Tim Krul toe aan een hoger niveau dan dat van Newcastle United?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
101
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties