Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle denkt aan Nederlandse opvolger Ba

Laatste update:

Miguel Ángel Gil Marín verzekert iedereen ervan dat Radamel Falcao echt niet naar Real Madrid gaat. “Ik blijf niet eeuwig herhalen wat ik ook zei toen Sergio Agüero op het punt stond weg te gaan”, zegt Gil Marín, die destijds steeds riep dat hij El Kun niet naar de stadsgenoot wilde laten vertrekken. Datzelfde geldt dus ook voor zijn nieuwe kanon voorin: Chelsea blijft daardoor de belangrijkste gegadigde. (El Mundo Deportivo)

Newcastle United heeft een Nederlander op het oog als opvolger van de naar Chelsea vertrekken Demba Ba. The Magpies willen Ricky van Wolfswinkel aantrekken om als partner te fungeren van Papiss Cissé. Dat gaat nog een lastige klus worden, want Van Wolfswinkel werd al begeerd door Fiorentina, Napoli en CSKA Moskou en Sporting Portugal wees naar verluidt al een bod van achttien miljoen euro af. (A Bola)

Deze week nog neemt Anderlecht een beslissing over de toekomst van Jeroen Lumu. De jonge Willem II’er is op proef in Brussel en in Tilburg hoopt men vurig dat Anderlecht besluit Lumu te kopen. Men kan het geld immers goed gebruiken om de selectie verder op peil te brengen. De Tricolores erkennen dat Lumu een groot talent is, maar op dit moment kan hij Willem II beter financieel gezien vooruit helpen. (Voetbal International)

Mohamed Sissoko spreekt hardop uit wat eigenlijk iedereen allang wist: hij is niet gelukkig bij Paris Saint-Germain. De 28-jarige middenvelder uit Mali zit iedere week op de bank of zelfs op de tribune en dat kan niet langer meer zo doorgaan. “Ik moet spelen, ik wil regelmatig op het veld staan en gelukkig zijn. Zodra ik terug kom van de Afrika Cup, moet mijn situatie veranderen”, zegt Sissoko. (Canal +)

Alessandro Del Piero is in Australië bezig met méér dan alleen voetbal. De ervaren Italiaan zet namelijk ook een heus raceteam op poten in de motorsport. Dat doet hij niet alleen, maar samen met acteur Patrick Dempsey. Dempsey/Del Piero Racing wil in juni meedoen aan de 24 uur van Le Mans en vanaf maart met twee auto’s meedoen aan de American Le Mans Series. (Daily Mail)

Harry Redknapp hoopt op een hereniging met een oude bekende. Alhoewel hij Niko Kranjcar niet al te vaak gebruikt in zijn tijd bij Tottenham Hotspur, is de rossige oefenmeester wel degelijk gecharmeerd van de Kroatische spelmaker. Momenteel verdient hij zijn brood bij Dynamo Kiev, maar naar verluidt staat de 28-jarige international wel open voor een terugkeer naar Engeland. Queens Park Rangers zal hem eerdaags een voorstel doen. (Daily Mail)

Sinds Víctor Valdés bekendmaakte in 2014 weg te gaan bij Barcelona, zijn al veel namen van mogelijke opvolgers gevallen. Vicente Guaita is ook genoemd, maar zijn zaakwaarnemers zeggen nog niets vanuit Catalonië te hebben gehoord. Mocht Barcelona geïnteresseerd zijn in de 25-jarige doelman van Valencia, dan moeten ze met veel geld aankomen. Zijn minimale afkoopsom bedraagt namelijk dertig miljoen euro. (Cadena COPE)

Ricky van Wolfswinkel moet het seizoen afmaken bij...

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties