Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar hoopt op vertrek Thiago bij Barcelona

Laatste update:

Het kan niet worden uitgesloten dat Kevin Strootman en Gervinho alsnog ploeggenoten worden. De middenvelder van PSV stond in een eerder stadium in de belangstelling van Arsenal, maar is nu op weg naar AS Roma. Dat geldt mogelijk ook voor de aanvaller van the Gunners, die in de hoofdstad van Italië herenigd kan worden met Rudi Garcia; de Roma-trainer kent Gervinho nog van hun periode bij Lille. (Daily Mail)

Neymar hoopt op het vertrek van Thiago Alcántara, al is dat niet om sportieve redenen. De middenvelder wordt in verband gebracht met Manchester United en ook Bayern München zou nog in de race zijn. Neymar zou het niet erg vinden als Thiago inderdaad verhuist, omdat hij dan diens rugnummer 11 kan overnemen. Aan dat shirt geeft de Braziliaan de voorkeur boven nummer 7, dat beschikbaar is nu David Villa weg is. (El Mundo Deportivo)

Micah Richards zet niet zomaar zijn handtekening onder een nieuw contract met Manchester City. De Engelse verdediger wil eerst weten wat de plannen zijn van Manuel Pellegrini, de nieuwe trainer in het Etihad Stadium. De 25-jarige Richards stond vorig seizoen lang buitenspel vanwege een knieblessure en moest daarna regelmatig genoegen nemen met een reserverol achter rechtsback Pablo Zabaleta. (Daily Mail)

Het lijkt erop dat Victor Wanyama met dank aan Southampton een Schots record gaat breken. Het hoogste bedrag dat ooit voor een speler uit de Schotse competitie werd betaald is elf miljoen euro, de transfersom die Celtic in 2010 van Spartak Moskou kreeg voor Aiden McGeady. The Saints staat echter op het punt om Wanyama over te nemen van opnieuw Celtic en leggen waarschijnlijk 14,5 miljoen neer. (Daily Mail)

Denk je dat Neymar in zijn eerste jaar bij Barcelona meteen in de basiself belandt?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties