Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar moet plek van Oranje-international innemen

Laatste update:

Zinédine Zidane bereikte als speler het allerhoogste en wil ook als trainer de top halen. Toch voelt hij zich niet te groot om onderaan de ladder te beginnen: momenteel is hij verantwoordelijk voor het beloftenelftal van Real Madrid. Zizou sluit zelfs niet uit dat hij ooit in België aan de slag gaat. 'Ooit trainer worden van Club Brugge? Waarom niet?", verkondigde hij na een korte stageperiode bij de Belgische topclub. (Het Belang van Limburg)

Radamel Falcao hoeft niet te rekenen op een vast contract en een vertrek van Robin van Persie is ook aanstaande. Manchester United wil gaan vernieuwen en denkt aan Neymar als leider van de nieuwe aanval. De Braziliaan heeft het op zich goed naar zijn zin bij Barcelona, waar hij echter het risico loopt altijd tweede viool te moeten spelen achter Lionel Messi. Op Old Trafford zal wél alles op hem worden afgesteld. (Daily Mirror)

Het loopt de laatste weken niet goed bij AS Roma en dat trekt Walter Sabatini zich aan. De sportief directeur van i Giallorossi betwijfelt achteraf of hij in januari slim heeft gehandeld op de transfermarkt. "Víctor Ibarbo en Seydou Doumbia zijn goede aanwinsten, maar Ibarbo kwam terug van een blessure en Doumbia heeft een tijd niet gespeeld. Ik had me misschien meer op de korte termijn moeten toeleggen", denkt Sabatini nu. (Corriere dello Sport)

Alberto Aquilani speelt ook volgend seizoen nog in het paars van Fiorentina. De middenvelder is gelukkig in de Toscane en lijkt bij te zullen gaan tekenen. De dertigjarige Aquilani is lang niet meer zo fit als in zijn jonge jaren en staat geregeld langs de kant met een blessure, maar de directie van la Viola wil de 35-voudig international er vanwege zijn ervaring toch graag bijhouden. (La Nazione)

Denk jij dat Neymar in Europa alleen voor Barcelona zal spelen?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties