Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar wil deal met Barcelona van tafel

Laatste update:

Ruim twee jaar geleden werd Aleksandar Dragovic nog in verband gebracht met Ajax en FC Twente, maar de verdediger verkaste naar FC Basel. De 21-jarige gewilde stopper lijkt nu echter naar Rusland te verkassen. “We hebben een interessante aanbieding van Spartak Moskou ontvangen en als het Basel zint, dan zijn we bereid om te onderhandelen”, zegt zaakwaarnemer Struth Volker. (Izvestia)

Neymar wil graag af van zijn afspraak met Barcelona. De Braziliaanse aanvaller van Santos kwam vorig jaar met de Catalanen overeen dat zij hem in 2014 zullen ophalen en Barça betaalde de club vast tien miljoen euro als voorschot op de transfersom. Neymar zal binnenkort echter het verzoek indienen om de afspraak ongedaan te maken. Waarom hij niet meer naar Barcelona wil, is onbekend. (O Globo)

Jonathan de Guzman doet het uitstekend bij Swansea City, dat de middenvelder dit seizoen huurt van Villarreal en hem definitief wil binnenhalen. De club uit Wales is echter bevreesd voor de transfersom die de Spanjaarden zullen vragen. Swansea heeft in het huurcontract namelijk geen koopsom laten opnemen en dat zou nu wel eens negatief kunnen uitpakken. Villarreal mag vragen wat het wil. (De Telegraaf)

Door het vertrek van Adrian Centurión naar Anzhi Makhachkala wil Racing Club de Avellaneda niet nog meer talenten kwijtraken. CSKA Moskou wilde Luis Fariña, die in Argentinië wordt gezien als de opvolger van Pablo Aimar, voor vijf miljoen euro vastleggen, maar die aanbieding is afgeslagen door voorzitter Cagorno Caston. Trainer Luis Zubeldía wil de 21-jarige aanvallende middenvelder niet laten gaan. Fariña heeft nog een meerjarig contract. (Olé)

Louis Laros heeft er een hard hoofd in, maar Sporting Portugal verwacht dat Ricky van Wolfswinkel in de komende dagen nog kan vertrekken. De club uit Lissabon wil tien à vijftien miljoen euro vangen voor de aanvaller, die medio 2011 voor 5,4 miljoen euro van FC Utrecht overkwam. In de verbintenis staat een transferclausule van 22 miljoen euro, maar Sporting verkeert in financiële nood. (Diário de Notícias)

Fenerbahçe zou Emmanuel Emenike op huurbasis overnemen van Spartak Moskou, maar dat blijkt niet te kloppen. Trainer Valery Karpin ontkent dat de 25-jarige Nigeriaanse aanvaller, die momenteel actief is op de Afrika Cup met zijn land, vertrekt uit Rusland. “Dit is crazy en ik kan dat dus ook niet bevestigen. Emenike gaat de club niet verlaten”, zegt Karpin. Emenike ligt nog tot medio 2016 vast in Moskou. (R-Sport)

Samuel Inkoom is in beeld om de nieuwe rechtsback te worden van West Ham United. De Ghanese verdediger van Dnipro Dnipropetrovsk moet de club uit Oost-Londen meehelpen in de strijd tegen degradatie. “Het is waar. In de zomer deden Sporting Portugal en een club uit de Premier League een aanbieding, maar we kwamen niet tot een akkoord. Nu is er vanuit heel Europa opnieuw interesse in Samuel”, zegt zaakwaarnemer Christian Emile. (Sky Sports)

Naar welke competitie denk jij dat Neymar het liefst gaat?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
11
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties