Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nicolai Jörgensen heeft concurrentie van 50 spitsen

Laatste update:

Aston Villa wil John Terry geen clausule in zijn contract geven waardoor hij volgend seizoen de wedstrijden tegen Chelsea over mag slaan. De routinier wil zijn verbintenis alleen verlengen wanneer hij volgend seizoen niet tegen zijn oude club hoeft te spelen indien the Villans promoveren. (The Times)

Nicolai Jörgensen staat nog in de belangstelling van Newcastle United, maar de lijst van trainer Rafael Benítez telt ruim vijftig spitsen. De kans is groot dat de Engelsen de spits van Feyenoord laten lopen. (Evening Chronicle)

Ondanks dat Victor Wanyama dit seizoen geen vaste waarde was bij Tottenham Hotspur, denkt hij niet aan een vertrek. De middenvelder uit Kenia heeft in Londen nog een contract tot medio 2021. (London Evening Standard)

Yaya Touré en Willy Caballero moeten de eerste versterkingen van Manuel Pellegrini bij West Ham United worden. De nieuwe manager hoopt dit seizoen zeven nieuwe spelers bij the Hammers te kunnen verwelkomen. (Daily Telegraph)

Na een halfjaar lijkt Badou Ndiaye alweer op weg naar de uitgang bij Stoke City. West Ham United en Arsenal hebben de middenvelder van de degradant uit de Premier League op de korrel. (Galsen Foot)

Zie je Nicolai Jörgensen deze zomer vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
6
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
5
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
25
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties