Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nicolai Jörgensen krijgt concurrentie van Giroud

Laatste update:

Chelsea is bereid om Loïc Rémy deze zomer voor een relatief laag bedrag van de hand te doen. De aanvaller, die al anderhalf jaar niet meer heeft gescoord, heeft nog een contract voor twaalf maanden met de Londenaren. (The Sun)

Niet Nicolai Jörgensen, maar Olivier Giroud is de belangrijkste kandidaat om een vertrek van Romelu Lukaku bij Everton op te vangen. De verwachting is dat de Fransman in de zomer vertrekt bij Arsenal. (Daily Express)

Als Manchester City afscheid neemt van Leicester City- en West Ham United-doelwit Kelechi Iheanacho, moet er een terugkoopclausule worden opgenomen. City wil de spits voor veertig miljoen euro kunnen terughalen. (The Telegraph)

Gabigol kan een mooie transfer naar Portugal maken. FC Porto is van zins om de bij Internazionale overbodige aanvaller de gelegenheid te geven om zijn loopbaan op huurbasis weer nieuw leven in te blazen. (A Bola)

Randy Wolters speelde afgelopen halfjaar al in dienst van ADO Den Haag en hoopt ook komend seizoen voor de club te blijven uitkomen. De bijna transfervrije vleugelspeler van Go Ahead Eagles is al in gesprek over een langer verblijf bij ADO. (FOX Sports)

Olivier Giroud doet er goed aan om eventueel naar Everton te gaan

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties