Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuw contract zegt Real Madrid helemaal niets

Laatste update:

Marcel Schmelzer speelt al tien jaar in het shirt van Borussia Dortmund en misschien wordt het tijd voor verandering. De linksback van de Duitse grootmacht heeft in ieder geval één mooie optie: Italië. AS Roma wil de 27-jarige international graag hebben en is bereid zeven miljoen euro te betalen. Het is echter zeer de vraag of Dortmund akkoord gaat, aangezien het contract van de verdediger nog twee jaar doorloopt. (BILD)

Marco Reus tekende onlangs een nieuw contract bij Borussia Dortmund, maar dat heeft Real Madrid niet buitenspel gezet. De international van Duitsland schijnt uitstekende contacten te hebben met Florentino Pérez, de voorzitter van de Spaanse topclub. Mogelijk heeft Reus in zijn nieuwe verbintenis met Borussia Dortmund zelfs een speciale Real Madrid-clausule op laten nemen. (Sky Italia)

Juventus heeft geen bod uitgebracht op Alex Sandro. De club uit Turijn zou twaalf tot vijftien miljoen euro willen betalen voor de linkerverdediger, maar dat ontkent algemeen directeur Giuseppe Marotta. “Alex Sandro is een interessante speler en ik weet zeker dat alle topclubs hem in de gaten houden. Hij is goed, maar er wordt niet onderhandeld. Ik zeg alleen dat hij een goede speler is”, aldus Marotta. (Sky Italia)

Mamadou Sakho speelt in het seizoen 2015/16 mogelijk niet voor Liverpool. De centrale verdediger is niet verzekerd van een basisplaats, zou bij een mooi bedrag weg mogen van manager Brendan Rodgers en schijnt in de nadrukkelijke belangstelling te staan van Lazio. Die club kreeg Ron Vlaar onlangs aangeboden, maar besloot om niet in zee te gaan met de Nederlander. Sakho heeft bij Liverpool nog een tweejarig contract. (Tuttosport)

Geloof jij dat Marco Reus iets zou toevoegen aan Real Madrid?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties