Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nieuwe Ibrahimovic' stelt Ajax teleur

Laatste update:

De spelers van Tottenham Hotspur zijn nog niet uitgekeken op André Villas-Boas. Volgens keeper Brad Friedel heeft de trainer, die onder vuur ligt op White Hart Lane, nog het vertrouwen van zijn selectie. “Wij staan allemaal achter de coach, hij is erg goed. Ja natuurlijk, iedereen was ontdaan nadat we met 6-0 van Manchester City verloren, we schaamden ons, maar we hebben elkaar niet laten vallen”, zegt Friedel. (Sky Sports)

Ajax lijkt kansloos in de strijd om Valmir Berisha. Het Zweedse toptalent, dat in eigen land door het leven gaat als 'de nieuwe Ibrahimovic', is namelijk dicht bij een akkoord met Liverpool. Ook Real Madrid is in de markt voor de zeventienjarige spits, maar Verisha denkt dat het voor zijn ontwikkeling beter is om in de Premier League te spelen. Mogelijk maakt hij al in januari de overstap. (Daily Mirror)

De spelers van Sunderland hebben zelf in de hand hoeveel ploeggenoten ze erbij zullen krijgen. Trainer Gustavo Poyet wil zich op de winterse transfermarkt verzekeren van enkele aanwinsten, maar benadrukt dat het aantal nieuwkomers afhankelijk is van wat zijn huidige pupillen de komende wedstrijden laten zien. “Worden het er twee of vijf? Als we het goed doen, hebben we er minder nodig”, zegt Poyet. (Daily Mirror)

Youssouf Mulumbu heeft helemaal niet gezegd dat hij naar ‘een club met meer klasse’ wil. De middenvelder van West Bromwich Albion, die in verband wordt gebracht met Arsenal, zou hebben aangegeven dat hij zijn huidige werkgever graag inruilt voor een mooiere club. Mulumbu beweert echter verkeerd geciteerd te zijn. “Ik ben niet erg blij met de manier waarop mijn reacties zijn verwoord”, zegt de middenvelder. (Daily Mail)

Wat is een betere club om als talent bij te beginnen?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
53
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties