Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe spits Arsenal speelt nu in Manchester

Laatste update:

Mohamed Salah kende een geweldig half jaar bij Fiorentina, maar het is nog maar de vraag of hij ook na de zomer in Florence speelt. De Egyptische aanvaller wordt gehuurd van Chelsea en schijnt ook in de belangstelling te staan van Internazionale. “Fiorentina kan de huurovereenkomst door een optie met een jaar verlengen, maar de speler heeft hier ook een stem in”, reageert zaakwaarnemer Ulisse Savini. (Sky Italia)

Edin Dzeko moet de nieuwe aanvalsleider van Arsenal worden. Manager Arsène Wenger denkt dat de Bosnisch international een goede aanvulling kan zijn op spelers als Olivier Giroud en Danny Welbeck, maar twijfelt of hij aan de vraagprijs van Manchester City wil voldoen. Die bedraagt namelijk ten minste 27,5 miljoen euro. Wenger wil voorlopig niet verder gaan dan twintig miljoen. Dzeko scoorde vorig seizoen zes keer. (The Sun)

Volkan Sen kan de overstap maken naar de Russische competitie. Spartak Moskou heeft een bod van drie miljoen euro op de 27-jarige aanvallende middenvelder van Bursaspor uitgebracht, maar De Krokodillen zouden daarmee niet akkoord willen gaan. Spartak beraadt zich daarom over een nieuw voorstel. Volkan wordt ook gevolgd door onder meer Fenerbahçe. Spartak versterkte zich ook al met Ivelin Popov. (Diverse Turkse media)

Charlie Adam hoopt dat Asmir Begovic een nieuw contract tekent bij Stoke City. De Bosnische doelman wordt nadrukkelijk met een transfer in verband gebracht; onder meer Manchester United zou interesse hebben. “De club is niet achterlijk en laat hem niet uit zijn contract lopen. Het is duidelijk dat hij de Champions League in wil, maar ik denk dat hij gewoon moet blijven. Maar het is zijn beslissing”, aldus middenvelder Adam. (talkSPORT)

Edin Dzeko zou een uitstekende spits zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorig seizoen naar Manchester United wilde halen
0
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
3
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
8
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
23

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties