Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuws over Clasie zet Spurs aan het denken

Laatste update:

Zal men bij Fiorentina tevreden zijn over Mounir El Hamdaoui? Wij durven het te betwijfelen. La Viola wordt constant met nieuwe aanvallers in verband gebracht, terwijl Giuseppe Rossi en Marcelo Larrondo in januari al werden aangetrokken. Naast Fabio Borini van Liverpool is ook Pablo Osvaldo van AS Roma in beeld: 'Maar ik denk niet dat Roma een concurrent wil versterken", zegt technisch directeur Daniel Prade. (Mediaset)

In Engeland is men geschrokken over de berichtgeving over Jordy Clasie. Fiorentina heeft zich gemeld bij zaakwaarnemer Wessel Weezenberg, die de Italianen heeft doorverwezen naar Feyenoord. Tottenham Hotspur houdt Clasie echter ook al een tijdje in de gaten en wil de international niet zomaar naar Florence laten gaan. The Spurs overwegen daarom om ook over te gaan tot actie. (Daily Star)

Fernando Gago vertrok eind januari op huurbasis naar Vélez Sarsfield en keert in principe in de zomer terug naar Valencia. Los Che hoeven de Argentijn echter niet meer terug te zien en hopen Gago definitief kwijt te raken aan Vélez Sarsfield, of een andere club. Als het zover komt, dan zal Valencia Tomás Pina aantrekken als opvolger. De 25-jarige middenvelder speelt nu nog voor Real Mallorca. (Superdeporte)

Igor Akinfeev is 26 jaar, maar speelt nog altijd bij CSKA Moskou. Daar heeft de Rus echter geen problemen mee. “De geruchten rondom mijn persoon zijn nergens op gebaseerd. Mensen die zeggen dat ik te lang ben gebleven, hebben daar niet het recht toe. Ieder persoon leeft zijn eigen leven. CSKA is mijn thuis”, zegt de 58-voudig international. Hij werd al eens in verband gebracht met Manchester United. (Championat)

Edin Dzeko keert komende zomer vermoedelijk terug in de Bundesliga. De spits verruilde VfL Wolfsburg in 2011 voor Manchester City, maar lijkt zijn langste tijd te hebben gehad in Engeland. Borussia Dortmund is bereid om de gevraagde twintig miljoen euro op te hoesten voor de 26-jarige Bosniër, die zelf ook een financieel offer brengt; Dzeko moet veel salaris inleveren, maar schijnt dat geen probleem te vinden. (The Sun)

Ismail Aissati gaat waarschijnlijk niet aan de slag bij Lokomotiv Moskou. De Russen informeerden bij Antalyaspor naar de status van de middenvelder, maar hebben de interesse inmiddels verlegd naar Pablo Batalla. De 29-jarige Argentijn is met acht doelpunten en tien assists (!) in 22 wedstrijden dit seizoen de smaakmaker van Bursaspor ende clubs zouden al akkoord zijn over een transfersom van 6,8 miljoen euro. (Fanatik)

Abdoulay Konko liet zich maandagavond even gaan. De rechtsback ging met Lazio op bezoek bij Siena met 3-0 onderuit en na afloop kreeg hij het verbaal aan de stok met enkele supporters. Hij moest uiteindelijk worden gekalmeerd door zijn ploeggenoten. De Romeinen hebben echter een andere lezing. “Konko had geen woordenwisseling met Lazio-fans. Een fan van Siena op de tribune provoceerde hem de hele tijd”, klinkt het. (Sky Italia)

Welke competitie zou beter bij Jordy Clasie passen?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
9
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties