Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nu of nooit' voor topdoelwit van Barcelona

Laatste update:

Valencia wil Gonçalo Guedes graag definitief overnemen van Paris Saint-Germain, maar het is de vraag hoe realistisch dat is. De buitenspeler maakt grote indruk en heeft zich ook in de kijker gespeeld bij Bayern München. (RMC)

Na zijn hattrick tegen Spartak Moskou weet Barcelona het zeker: Philippe Coutinho moet volgende maand naar het Camp Nou komen. Het is 'nu of nooit' en de spelmaker is verklaard tot topdoelwit. (Mundo Deportivo)

Crystal Palace overweegt Timothy Fosu-Mensah voortijdig terug te sturen naar Manchester United. The Red Devils zijn niet blij met het gebrek aan speeltijd van de verdediger op Selhurst Park. (The Guardian)

Als Unai Emery er niet in slaagt de Champions League te winnen met Paris Saint-Germain, hangt een ontslag in de lucht. In dat geval staat Juventus-trainer Massimiliano Allegri bovenaan de verlanglijst in Parijs. (La Gazzetta dello Sport)

Scouts van Southampton houden Mohamed Elyounoussi in de gaten. De Noorse aanvaller maakt de afgelopen weken indruk in dienst van FC Basel en mag hopen op een transfer. (Blick)

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties