Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olympiacos wil na Afellay andere Nederlander

Laatste update:

Schalke 04 dreigt op de valreep nog naast Xherdan Shaqiri te grijpen. De aanvaller leek van Internazionale naar Gelsenkirchen te verhuizen, maar plotseling mengt VfL Wolfsburg zich in de strijd. Manager Klaus Allofs van die Wölfe hield lang vol dat de door Inter begeerde Ivan Perisic niet weg mocht, maar de beschikbaarheid van Shaqiri brengt daar verandering in. Mogelijk worden de Zwitser en de Kroaat geruild. (BILD)

Er is bij Werder Bremen geen toekomst meer voor Eljero Elia, maar hij krijgt een nieuwe optie. De vleugelaanvaller, die tijdens de tweede seizoenshelft van het afgelopen voetbaljaar op huurbasis uitkwam voor het Southampton van Ronald Koeman, zou naar Griekenland kunnen. Landskampioen Olympiacos schijnt van plan te zijn om de 28-jarige ex-international in huis te halen en zou de Nederlander de kans geven om in de Champions League te spelen. (Kreiszeitung)

Tim Sherwood gaat er niet van uit dat hij Christian Benteke kwijtraakt aan Liverpool. The Reds zijn geïnteresseerd in de spits van Aston Villa, maar zijn trainer houdt niet echt rekening met een transfer. “Ik denk dat hij bij ons blijft, Liverpool heeft op dit moment al zes of zeven spitsen. Ik weet niet hoeveel ze er precies nodig hebben, maar wij willen Christian graag hier houden”, maakt Sherwood duidelijk. (Sky News)

Fenerbahçe haalt Robin van Persie en nu wil Besiktas niet achterblijven. Ook Besiktas aast op een spits van naam: Javier Hernández. De Mexicaan mag vertrekken bij Manchester United en Besiktas wil zes miljoen euro betalen. De aanvaller heeft echter ook opties in de Verenigde Staten: zo zou Orlando City SC, de club van sterspeler Kaká, graag zaken willen doen. (Milliyet)

Als Eljero Elia de kans krijgt naar Olympiacos te gaan...

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties