Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongekende transfer van PSG naar Liverpool in de maak

Laatste update:

Naast Internazionale is ook Barcelona in de markt voor Olivier Giroud. De spits van Chelsea wordt gezien als een mogelijke vervanger van de geblesseerde Luis Suárez. (The Independent)

Kylian Mbappé neemt een aanbod van Liverpool in overweging als de Engelsen kunnen voldoen aan zijn salariseisen en de door Paris Saint-Germain gevraagde transfersom. De aanvaller denkt dat hij nog tijd genoeg heeft om ooit voor droomclub Real Madrid te spelen. (The Sun)

AC Milan en Tottenham Hotspur zijn nog altijd in gesprek over een transfer van Krzysztof Piatek. De door i Rossoneri geëiste transfersom van 35 miljoen euro vormt vooralsnog echter een fors obstakel. (Daily Star)

Bacary Sagna kan terugkeren op de Franse velden. De voormalige rechtsback van Arsenal en Manchester City, die over een aflopend contract beschikt bij Montreal Impact, is in gesprek met FC Nantes. (L’Équipe)

De toekomst van Tomás Soucek ligt mogelijk in de Premier League. West Ham United overweegt om een bod van 25 miljoen euro uit te brengen op de middenvelder van Slavia Praag. (Football London)

Bij welke club past Kylian Mbappé beter?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties