Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontevreden Ajacied wordt ploeggenoot van Sneijder

Laatste update:

Door de komst van Victor Lindelöf lijkt Chris Smalling overbodig te worden bij Manchester United. Arsenal, West Ham United, Everton en West Bromwich Albon willen graag profiteren van die situatie. (The Sun)

Kenny Tete is naar verluidt in beeld bij Galatasaray. De club van Wesley Sneijder hoopt de rechtsback, die eerder al aangaf waarschijnlijk te vertrekken bij Ajax, over te kunnen nemen. (beIN Sports)

Clubs die Suso over willen nemen van AC Milan, moeten diep in de buidel tasten. Roma en Napoli zijn geïnteresseerd, maar hebben een vraagprijs van dertig miljoen euro te horen gekregen. (AS) (AS)

Internazionale en AS Roma zijn het eens over een transfer van Antonio Rüdiger. I Nerazzurri maken dertig miljoen euro over en hebben beloofd verder niet meer aan spelers van de Romeinen te trekken. (Corriere dello Sport)

AS Roma en Mohamed Salah wachten rustig tot Liverpool met een bod van veertig miljoen euro komt. De Romeinen veegden onlangs een bod van 32 miljoen van tafel en the Reds hebben sindsdien niks meer laten horen. (Sky Italia)

Met een bedrag van twintig miljoen euro hoopt Arsenal Mario Lemina los te kunnen weken bij Juventus. De Gabonese middenvelder ligt nog tot 2020 vast in Turijn (Tuttosport)

Indien Internazionale voldoet aan de Financial Fair Play-regels gaat het zich melden in Wolfsburg. Luiz Gustavo, die tot 2018 vastligt bij VfL Wolfsburg, is het volgende transferdoelwit van de Italianen. (Gazzetta dello Sport)

Zou jij Galatasaray een goede club vinden voor Kenny Tete?

Meer nieuws

Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
0
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
3
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
3
Trainer van AZ voor volgend seizoen is definitief bekend
4
Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties