Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontevreden 'Pipita' is welkom bij Engelse topclubs

Laatste update:

Internazionale denkt aan de toekomst en gaat de contracten van de belangrijkste spelers openbreken en verlengen. Mauro Icardi en Mateo Kovacic, twee dragende krachten tijdens de goede seizoensstart van i Nerazzurri, kunnen een nieuwe verbintenis tekenen tot medio 2019. Icardi heeft nu nog een contract tot medio 2018, Kovacic (die wordt gevolgd door Barcelona) ligt vast tot medio 2017. (Sky Italia)

In Italië doen geruchten de ronde dat Gonzalo Higuaín het niet meer naar zijn zin zou hebben bij Napoli. Chelsea en Liverpool liggen op de loer: de Engelse topclubs hebben weliswaar de beschikking over meerdere spitsen van naam, maar een goede Higuaín is bij vrijwel iedere club ter wereld welkom. El Pipita is niet goedkoop, want Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis wil minstens veertig miljoen euro vangen. (Daily Express)

Juventus zoekt nog altijd naar een extra spits die niet te veel mag kosten. André-Pierre Gignac is in beeld bij de grootmacht uit Italië: de spits is bij Olympique Marseille in het bezit van een aflopende verbintenis en Gignac heeft al te kennen gegeven dat hij niet van plan is te verlengen. De zeventienvoudig international van Frankrijk staat zeker open voor een avontuur in de Serie A. (Tuttosport)

Ronald Koeman hoopt de mogelijke opvolger van de vertrokken Luke Shaw nog jaren bij de club te houden. Matt Targett, een negentienjarige Schot, is met de clubleiding in gesprek over een vijfjarige verbintenis. Targett mocht midweeks meedoen aan het duel met Arsenal in de Capital One Cup: Southampton won die wedstrijd met 1-2 en de linksback maakte indruk in het Emirates Stadium. (Daily Mirror)

Gonzalo Higuaín zou zeker succesvol zijn in de Engelse top

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties