Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontevreden Real-ster vertrekt mogelijk naar Italië

Laatste update:

Benfica is niet van plan om Renato Sanches zomaar te laten gaan. De club uit Lissabon wil dat Manchester United de gelimiteerde transfersom van tachtig miljoen euro op tafel legt, maar de Engelsen willen voorlopig niet verder gaan dan veertig miljoen plus veertig miljoen aan eventuele bonussen. Beide clubs hopen nog voor het EK in Frankrijk een akkoord te bereiken. (Diverse Portugese media)

James Rodríguez komt wellicht in de Serie A terecht. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft tijdens de onderhandelingen over André Gomes namelijk ook met Giuseppe Marotta en Fabio Paratici gesproken over de aanvallende middenvelder van Real Madrid. Paris Saint-Germain en Bayern München hebben eveneens interesse in de Colombiaan, die voor 45 tot 50 miljoen euro zou mogen vertrekken. (Corriere dello Sport)

Frank de Boer gaf in februari toe interesse te hebben in Sebastian Driussi. “Gaat zo'n jongen het meteen brengen? Hij zal eerst moeten acclimatiseren. Echt, het blijft zo lastig”, zei de trainer over de zoektocht naar een nieuwe aanvaller. De twintigjarige Driussi van River Plate lijkt dan ook niet bij Ajax terecht te komen, want na onder meer Internazionale, Palermo en Juventus zou ook Fiorentina belangstelling hebben. (Sky Italia)

Miljardair en supporter Klaus-Michal Kühne schiet het kwakkelende Hamburger SV maar weer eens te hulp. De rijkaard investeerde in het verleden al bakken met geld in de club en hij heeft de lening maar eens met 25 miljoen euro opgehoogd. Hamburger SV kan de lening uitermate goed gebruiken en ach, wat is nou 25 miljoen euro voor een miljardair? Kühne is met een geschat vermogen van acht miljard euro een van de rijkste Duitsers. (NDR)

Past James Rodríguez in de Serie A?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties