Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontmoeting Wenger en Balotelli mogelijk geschrapt

Laatste update:

Hull City is van plan de aanvoerder van Tottenham Hotspur in huis te halen. Michael Dawson staat nog twee jaar onder contract op White Hart Lane, maar er wordt beweerd dat de nieuwe trainer Mauricio Pochettino het niet in de verdediger ziet zitten en dat Dawson weg mag. Hull versterkte zich al op huurbasis met Jake Livermore, ook van the Spurs, en wilde Joleon Lescott van Manchester City: die koos echter voor West Bromwich Albion. (Daily Mirror)

Arsène Wenger heeft naar verluidt al een ontmoeting met Mino Raiola gehad en zou binnenkort ook willen spreken met Mario Balotelli. De manager overweegt de Italiaanse WK-ganger naar Arsenal te halen, maar Napoli wil een ontmoeting tussen de twee graag voorkomen. De club denkt er namelijk aan zich bij een vertrek van Gonzalo Higuaín in San Siro te melden. Balotelli’s dochter Pia woont in Napels. (Tuttosport)

Balotelli is echter niet de enige kandidaat voor Napoli. Trainer Rafael Benítez houdt ook Michu nu al enkele maanden in de gaten en is erg gecharmeerd van de 28-jarige puntspeler van Swansea City. Manager Garry Monk heeft laten weten dat Michu niet te koop is, maar als i Partenopei een mooi bod uitbrengen, lijkt een transfer niet onmogelijk. Ook Arsenal heeft overigens belangstelling voor de international. (La Gazzetta dello Sport)

Adam Lallana weet wat hem te doen staat als hij een overgang naar Liverpool af wil dwingen. De middenvelder van Southampton wil naar Anfield verkassen, maar is zich ervan bewust dat zijn werkgever niet graag meewerkt aan een vertrek van de sterspeler. Alleen als Lallana zelf een officieel transferverzoek indient bij de nieuwe club van trainer Ronald Koeman kan er gepraat worden, en dat schijnt hij nu serieus te overwegen. (Daily Star)

Zie jij Mario Balotelli komend seizoen voor Arsenal spelen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties