Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oogappeltje Van Gaal wil graag naar Man United

Laatste update:

Manchester City heeft écht geen bod van zeventig miljoen euro gedaan op Kevin De Bruyne. In Engeland gonst het van de geruchten van toenadering van de topclub, maar de clubleiding van the Citizens spreekt de verhalen met klem tegen. Overigens is het sowieso maar de vraag of VfL Wolfsburg mee wil werken; naar verluidt vragen de Duitsers dik tachtig miljoen euro. (Daily Mirror)

Het is geen geheim dat Manchester United werk maakt van de komst van Thomas Müller. Dat de speler zelf graag naar Old Trafford wil, is een pluspunt voor manager Louis van Gaal. Müller meldde zich al in 2000 in de jeugdopleiding van Bayern München en na vijftien jaar wil hij wel eens wat anders. Dat zijn goede vriend Bastian Schweinsteiger naar United is gegaan, maakt de keuze voor Müller nog wat makkelijker. (Daily Express)

Davide Santon kan na een halfjaar alweer weg bij Internazionale. AS Roma heeft navraag gedaan naar de verdediger, die in januari door Inter werd overgenomen van Newcastle United. Roma wil Santon huren met een optie tot koop, maar daar heeft Inter geen oren naar. Een ruildeal is wel mogelijk, maar dan zal Roma een topspeler als Adem Ljajic in moeten zetten. (Sky Italia)

Stephan El Shaarawy stapte over van AC Milan naar AS Monaco en de international van Italië heeft inmiddels uitgelegd waarom. “Het was een snelle en makkelijke beslissing', zegt hij. "Ik voel veel vertrouwen van de club, de coach en de fans. Ik hoop veel te spelen en ik hoop beslissend te zijn voor AS Monaco.” El Shaarawy speelt een jaar op huurbasis in de Ligue 1, AS Monaco heeft ook een optie tot koop. (L'Equipe)

Thomas Müller is de man die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
4
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
44
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties