Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Arsenal gaat voor brok graniet uit Tunesië

Laatste update:

Liverpool en Internazionale zijn bezig met een ruil tussen spelers van naam. Liverpool wil supertalent Mateo Kovacic naar de Premier League halen, maar the Reds hebben geen zin om de volle vraagprijs van circa dertig miljoen euro te betalen. De ervaren Lucas Leiva, die bij Liverpool niet kan rekenen op een basisplaats, is de man die de prijs van Kovacic moet drukken. (Daily Mirror)

Aymen Abdennour heeft indruk gemaakt op Arsène Wenger. De 25-jarige verdediger van AS Monaco was een rots in de branding in het Champions League-tweeluik met Arsenal: Abdennour was achterin niet te passeren en Wenger kan een brok graniet goed gebruiken in Noord-Londen. Eerder werd Abdennour al in verband gebracht met Tottenham Hotspur, Paris Saint-Germain en een aantal Italiaanse clubs. (Diverse Franse media)

De naam Walter Mazzarri is opgedoken als mogelijke opvolger van Manuel Pellegrini bij Manchester City. Mazzarri was zaterdag in het Etihad Stadium aanwezig bij de wedstrijd tussen City en Aston Villa (3-2). Nu kan het natuurlijk zijn dat de ex-coach van onder meer Internazionale en Napoli gewoon op bezoek was in Manchester, maar opmerkelijk is het zeer zeker. (Sky Italia)

Laatbloeier Jamie Vardy kan een volgende stap zetten in zijn opmerkelijke carrière. De 28-jarige aanvaller van Leicester City wordt gevolgd door scouts van West Bromwich Albion. Vijf jaar geleden speelde Vardy nog voor Stocksbridge Park Steels. Daarna klom hij langzaam maar zeker op de ladder: eerst bij Halifax Town, daarna bij Fleetwood Town en sinds 2012 speelt hij bij Leicester City. (Daily Mirror)

Aymen Abdennour zou een goede speler zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
21
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
52
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties