Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Bayern wil Deens tienerdoelwit van Barcelona

Laatste update:

Juan Cuadrado geniet in Italië. De vleugelspeler, die door Chelsea wordt verhuurd aan Juventus, hoopt dat hij langer in Italië kan blijven. “Ik ben blij dat ik ben teruggekeerd. Hier ben ik gelukkig en ik ben helemaal opgebloeid in de Serie A. Mijn toekomst? Die hangt niet alleen van mij af, we zullen zien wat er gaat gebeuren. Ik had inderdaad wel meer kansen willen krijgen bij Chelsea”, aldus Cuadrado. (Sky Italia)

De kans is groot dat Andreas Christensen in de zomer een transfer gaat maken. De negentienjarige centrale verdediger van Borussia Mönchengladbach werd al gelinkt aan Barcelona en ook Bayern München schijnt interesse te hebben in de negentienjarige Deen. De tweevoudig international staat overigens nog tot medio 2020 onder contract bij Chelsea en speelde dit seizoen 22 competitiewedstrijden voor Borussia. (Diverse Britse media)

Ousmane Dembélé had twee jaar geleden bij Barcelona terecht kunnen komen. De aanvaller werd aangeboden bij de Catalanen, maar vanwege het door de FIFA opgelegde transferverbod kon de nu achtienjarige Fransman niet de overstap maken. Scouts van Barcelona zaten onlangs overigens op de tribune voor Dembélé en het valt dus niet uit te sluiten dat hij in de zomer alsnog naar het Camp Nou verhuist. (Mundo Deportivo)

Het zou Roberto Mancini verbazen als Zlatan Ibrahimovic komende zomer transfervrij bij Paris Saint-Germain vertrekt. “Ook op zijn leeftijd maakt hij nog het verschil. We hebben hem allemaal tegen Chelsea zien voetballen. Als ik PSG was, had ik hem zeker niet laten gaan”, aldus de trainer van Internazionale. De 34-jarige Ibrahimovic is de topscorer aller tijden van PSG in Frankrijk. (Diverse Italiaanse media)

Denk jij dat Chelsea Andreas Christensen in de zomer gaat verkopen?

Meer nieuws

'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
1
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
6
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
4
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
18
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
6
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties