Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Chelsea en City zitten achter Ajax-tiener aan

Laatste update:

Barcelona maakt achter de schermen inmiddels werk van de zomerse komst van Philippe Coutinho van Liverpool. De verkoop van een of twee middenvelders word door de clubleiding niet uitgesloten. (Sport)

De Engelse top vecht om Daishawn Redan, nu de jongeling besloten heeft niet bij Ajax te blijven. Behalve Manchester United dingen ook Chelsea en Manchester City naar zijn handtekening. (Daily Mail)

Kévin Gameiro kan vanaf komende zomer twintig miljoen euro bruto in China verdienen. Atlético Madrid laat de aanvaller echter alleen gaan als het transferverbod wordt ingekort. (Mundo Deportivo)

Álvaro Morata is niet tevreden bij Real Madrid en voelt steeds meer voor een vertrek. Op dit moment is Chelsea de meest serieuze kandidaat, maar ook AC Milan, Arsenal en Paris Saint-Germain hebben interesse. (The Sun)

Jack Wilshere wil met Arsenal om de tafel voor een nieuw contract. De huurling van Bournemouth hoopt zich na de zomer te bewijzen in het Emirates Stadium, zeker als Mesut Özil zou vertrekken. (The Sun)

Welke club lijkt jou de beste optie voor Daishawn Redan?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
0
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
0
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
14
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
13
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties