Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opbrengst van verkoop Vertonghen valt tegen

Laatste update:

FC Porto haalt de opvolger van Hulk uit Argentinië, mocht de superspits weggaan. Het oog van de Portugezen viel enige tijd geleden al op Teofilo Gutierrez, spelend bij Racing Club. De 26-jarige Colombiaan is niet zo'n doelpuntenmachine, maar dat was Hulk ook nog niet toen hij ooit gescout werd. In Porto gaat men pas over tot actie, wanneer er serieuze onderhandelingen beginnen met een andere club over Hulk. (A Bola)

Ajax gaat komende zomer niet meer dan 8,3 miljoen euro verdienen aan Jan Vertonghen. Arsenal, dat het meest concreet is voor de Belgische verdediger, vindt namelijk dat het niet meer geld hoeft uit te geven voor iemand met een contract dat nog maar een jaar doorloopt. Ajax had gehoopt minstens tien miljoen euro te beuren voor haar aanvoerder. De vraag is nu wat andere geïnteresseerde partijen willen betalen. (Daily Mirror)

Salomon Kalou maakte dinsdag het winnende doelpunt voor Chelsea tegen Benfica, maar de vraag is waar hij volgend seizoen actief is. De Ivoriaanse aanvaller zelf maakt zich er niet echt druk om. “Ik weet dat mijn contract afloopt, maar het belangrijkste is om niet te knokken voor een nieuwe overeenkomst. Ik moet het gewoon naar mijn zin hebben, dan is het prima”, aldus de ex-Feyenoorder. In Frankrijk is hij gewild. (Sky Sports)

Er staan pas vier duels achter zijn naam, maar Kenneth Omeruo doet het volgens Chelsea prima bij ADO Den Haag. De achttienjarige verdediger speelde bijna de hele wedstrijd mee tegen sc Heerenveen, Heracles Almelo, Ajax en FC Twente. “Omeruo speelt uitstekend en een van onze scouts heeft dat aangegeven bij de leiding. Ze zijn opgelucht dat hij zich heeft weten aan te passen”, zegt een bron binnen Chelsea. (MTN Football)

Felipe Melo wil liever niet terug naar Juventus, maar het gaat er toch van komen. Galatasaray bedong in het huurcontract van de Braziliaan een optie hem definitief aan te kopen, maar hikt nu aan tegen de afgesproken transfersom. Cim Bom komt er voorlopig niet uit met Juventus, waardoor men genoodzaakt is Felipe Melo straks weer naar Turijn te late gaan. De defensieve middenvelder ziet dat zelf helemaal niet zitten. (Bugun)

Chelsea zou graag zien dat Gianfranco Zola volgend seizoen deel uitmaakt van de technische staf. De 45-jarige oud-aanvaller speelde van 1996 tot 2003 op Stamford Bridge en geldt er nog altijd als een grote held. De kans is echter klein dat Zola daadwerkelijk terugkeert in Londen. Lazio heeft hem namelijk ook al een aanbieding doen toekomen om Edoardo Reja op te komen volgen in Rome. (Corriere dello Sport)

Ryan Nelsen speelde nog geen handvol duels voor Tottenham Hotspur, maar komt wél in aanmerking voor een nieuw contract. “Ik vond hem fantastisch tegen Bolton Wanderers, hij is op en top professional en een heel goede speler. Ik kon niet geloven dat ik hem transfervrij kon oppikken”, zegt Harry Redknapp bewonderend. Nelsen kan waarschijnlijk een contract voor een jaar tekenen. (Evening Standard)

8,3 miljoen is een mooi bedrag voor Jan Vertonghen

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
3
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
80
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties