Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Operatie Cavani wordt nieuw leven ingeblazen

Laatste update:

De eventuele komst van Timo Werner naar Liverpool heeft gevolgen voor Rhian Brewster. De nu aan Swansea City verhuurde aanvaller mag in dat geval andermaal tijdelijk vertrekken bij the Reds. (Daily Express)

Atlético Madrid blaast de 'operatie Edinson Cavani' nieuw leven in. In januari lukte het uiteindelijk niet om de spits van Paris Saint-Germain over te nemen, maar de club blijft aanzetten. (Sport)

Onder meer Bologna, Brescia, Hellas Verona en Sampdoria willen Matteo Gabbia op huurbasis overnemen van AC Milan. I Rossoneri zijn voorlopig niet bereid om mee te werken aan een tijdelijk vertrek. (Diverse Italiaanse media)

AS Roma heeft de pijlen gericht op Andrea Pinamonti, die door Genoa met een optie tot koop ter waarde van achttien miljoen euro gehuurd wordt van Internazionale. De Romeinen zijn bereid om Diego Perotti de omgekeerde weg te laten bewandelen. (Il Tiempo)

Borussia Dortmund ziet voorlopig af van de komst van Odsonne Edouard. De Duitsers zijn er niet van overtuigd dat de aanvaller zijn prijskaartje van 34 miljoen euro waard is. (Ruhr24)

Zou Edinson Cavani bij Atlético Madrid passen?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
29
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
35
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties