Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvolger David Silva kost Man City honderd miljoen

Laatste update:

Maxime Gonalons gaat waarschijnlijk definitief aan de slag bij Granada, dat hem dit seizoen al huurt. De Spanjaarden zijn van plan om AS Roma vier miljoen euro te betalen om zijn komst definitief te maken. (Diverse Spaanse media)

Manchester City is de volgende gegadigde voor Fabian Ruíz. Napoli wenst echter honderd miljoen euro te incasseren voor de Spanjaard, die in het Etihad Stadium wordt gezien als de opvolger van David Silva. (Corriere dello Sport)

Benoît Badiashile is in beeld bij Napoli en VfL Wolfsburg. Chelsea en Real Madrid hebben in een eerder stadium al naar de jonge verdediger van AS Monaco geïnformeerd. (Diverse Franse media)

Sporting Portugal is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe doelman en heeft zijn oog laten vallen op Loris Karius. De Duitser mag aankomende zomer vertrekken bij Liverpool, dat hem momenteel verhuurt aan Besiktas. (O Jogo)

Arsenal heeft er vertrouwen in dat het over Dani Ceballos kan beschikken als het Premier League-seizoen wordt hervat. The Gunners verwachten de huurovereenkomst met Real Madrid te kunnen verlengen. (London Evening Standard)

Zou jij Fabian Ruíz een goede aanwinst vinden voor Manchester City?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
0
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties