Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvolger van Higuaín kost minimaal 60 miljoen euro

Laatste update:

Jonathan Calleri gaat niet in Spanje of Italië aan de slag, maar Engeland. West Ham United staat op het punt om de aanvaller van Deportivo Maldonado op huurbasis aan te trekken. (The Sun)

Alexandre Lacazette is een van de kandidaten om bij Napoli het aanstaande vertrek van Gonzalo Higuaín op te vangen. Olympique Lyon wil de aanvaller niet verkopen en zou hooguit bij biedingen vanaf zestig miljoen euro twijfelen. (Sky)

Carlos Bacca is ook een optie, maar AC Milan verleent nog geen medewerking. Een bod van twintig miljoen euro plus Mirko Valdifiori werd afgewezen. (La Gazzetta dello Sport)

Andre Green kan in de Premier League actief blijven. Tottenham Hotspur heeft meer dan gemiddelde interesse in de pas achttienjarige vleugelaanvaller van Aston Villa. (The Sun)

Bij Swansea City houdt men nog altijd rekening met een zomers vertrek van Andre Ayew. Onder meer West Ham United, Sunderland en Chelsea hebben interesse in de aanvaller die vorig seizoen twaalf keer scoorde. (The Sun)

Alexandre Lacazette is minimaal 60 miljoen euro waard

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties