Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvolger van Sterling komt bij Real Madrid vandaan

Laatste update:

Chelsea gaat komende zomer niet opnieuw winkelen in Madrid. Vorig jaar haalden the Blues Filipe Luis en Diego Costa op bij Atlético en nu zou Antoine Griezmann in beeld zijn. Absolute onzin, beweert José Mourinho. 'Hij is een goede aanvaller, maar niet iemand die wij op het oog hebben voor komend jaar. We zijn dus niet geïnteresseerd", beweert de Portugese succescoach. (Daily Mirror)

Denis Cheryshev is in beeld bij Liverpool. De vleugelaanvaller kende een prima jaar in het shirt van Villarreal, dat hem huurde van Real Madrid, maar hoeft niet terug te keren in de Spaanse hoofdstad. The Reds hebben geïnformeerd en weten nu dat de buitenspeler tussen de vijftien en de twintig miljoen euro moet gaan kosten. Liverpool wil de Rus halen als vervanger van Raheem Sterling, die waarschijnlijk vertrekt. (AS)

Unai Emery is misschien wel de meest begeerde coach op het wereldtoneel. De succestrainer van Sevilla heeft tal van opties in Engeland en Italië, maar hij wordt nu ook genoemd bij de Turkse topclub Fenerbahçe. In Istanbul baalt men er gigantisch van dat Galatasaray als eerste Turkse club twintig landstitels heeft verzameld. Komend seizoen wil Fenerbahçe ook nummer twintig binnenhalen. (Diverse Turkse media)

Wie vermoedelijk niet van Sevilla naar Turkije verhuist, is José Antonio Reyes. De aanvaller heeft een aanbieding van een onbekende Turkse club, vermoedelijk Galatasaray, afgewezen. De 31-jarige vleugelspeler wil zijn carrière afsluiten in Spanje; het lijkt erop dat hij een aanbieding voor een nieuw contract bij Sevilla in beraad heeft. Reyes speelde in het verleden bij onder meer Arsenal en Real Madrid. (El Mundo Deportivo)

Denis Cheryshev zou een goede vervanger van Raheem Sterling zijn

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
20
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties