Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-international aangeboden als ruilmateriaal

Laatste update:

Internazionale wil voet aan de grond krijgen op de Chinese markt en de club weet dat het kopen van een Chinese speler de beste manier is. Zhang Linpeng is geïdentificeerd als de juiste man: de 25-jarige verdediger staat onder contract bij Guangzhou Evergrande en de voorbije twee jaren werd hij verkozen in het Team van het Jaar van de Chinese competitie. Zhang is 44-voudig international van China. (Mediaset)

Paris Saint-Germain heeft Manchester United een eerste voorstel gedaan voor Ángel Di María. De Franse topclub heeft geen zin om meer dan zeventig miljoen euro te betalen, dus biedt men een speler in ruil aan om de prijs te drukken. United mag kiezen tussen Gregory van der Wiel, Adrien Rabiot, Blaise Matuidi en Marquinhos. Afhankelijk van de keuze wordt vervolgens de prijs bepaald. (Le 10 Sport)

Michael Krohn-Dehli, die in Nederland nog speelde bij Ajax, RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam, kan een stapje hogerop maken in Spanje. De middenvelder van Celta de Vigo wordt genoemd bij Sevilla en Málaga. Dat heeft alles te maken met de contractstatus van de Deen: Krohn-Dehli is in het bezit van een aflopende verbintenis. Dit seizoen speelde Krohn-Dehli al 26 duels in alle competities. (AS)

De profcarrière van Damien Duff zit er bijna op, maar de vleugelspeler gaat nog een jaartje afbouwen in zijn geboorteland Ierland. “Ik heb genoten van het avontuur in Australië, maar Ierland is mijn volgende bestemming”, klinkt het. Over de precieze plek hoeft Duff, geboren en getogen in Dublin, niet lang na te denken. “Ik neem nog maar een vlucht: een enkeltje naar Dublin”, zegt hij. (RTE)

Gregory van der Wiel zou er verstandig aan doen om PSG in te ruilen voor Manchester United

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
20
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties