Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-international wordt duurste verdediger ooit

Laatste update:

De toekomst van Joe Hart ligt in ieder geval niet bij Torino. Manchester City verhuurde de sluitpost afgelopen seizoen aan de Italianen, maar Hart zegt zelf niet terug te gaan keren in Turijn. (The Sun)

Manchester City en Chelsea zijn bereid een record te breken voor Virgil van Dijk. Met een transfersom van 57 miljoen euro wordt de Nederlander de duurste verdediger ter wereld. (Daily Telegraph)

Arsène Wenger en Arsenal praten dinsdag over zijn toekomst. De Fransman wil niet al teveel veranderen bij the Gunners en ziet niks in de komst van een sportief directeur. (Daily Star)

Bovendien wil Wenger graag de garantie hebben dat het bestuur van Arsenal achter hem staat. Voordat de Fransman bijtekent, wil hij de nodige zekerheden hebben. (Daily Mirror)

Cesc Fàbregas kreeg van Chelsea-manager geen basisplaats in de finale van de FA Cup. De Spaanse middenvelder heeft daar zijn vraagtekens bij geplaatst en denkt aan een vertrek bij the Blues. (The Sun)

Vind jij dat Virgil van Dijk 57 miljoen euro waard is?

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
2
Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
4
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
4
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties