Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oude bekende Ancelotti kan Bale opvolgen bij Real

Laatste update:

Benfica hoeft niet bang te zijn dat Talisca komende maand alweer vertrekt. De twintigjarige aanvaller werd afgelopen zomer overgenomen van het Braziliaanse Bahia en heeft van begin af aan veel indruk gemaakt in Lissabon. Diverse Europese topclubs zitten achter Talisca aan, maar hij is niet bezig met een transfer. “Dit is de juiste club voor mij, hier kan ik me verder ontwikkelen. Ik word nog elke dag beter”, klinkt het. (A Bola)

Alles en iedereen bij Real Madrid ontkent dat Gareth Bale mag vertrekken, maar een transfer valt nog steeds niet helemaal uit te sluiten. Mocht Bale terugkeren naar Engeland, dan wil Florentino Pérez graag Eden Hazard halen als opvolger. Het alternatief voor de Chelsea-ster speelt bij Paris Saint-Germain: ook Lucas Moura is namelijk in beeld. Carlo Ancelotti kent de Braziliaan nog uit zijn tijd in Frankrijk. (Marca)

Van Stoke City hoeft in januari niet veel verwacht te worden, op transfergebied dan. Manager Mark Hughes heeft zijn belangrijkste inkopen in de zomer al gedaan en onderneemt alleen actie als er zich een buitenkans voordoet. 'Er zal in ieder geval niet groots gespendeerd worden. Een huurdeal of de komst van een jonge speler sluit ik niet uit, maar daar zal het bij blijven", verklapt de Welshman alvast. (Sky Sports)

Lisandro López keert niet terug in Europa, maar gaat naar de club waar hij zijn debuut maakte. De Argentijnse spits speelt alweer anderhalf seizoen in Qatar voor Al-Gharafa, nadat hij eerder furore maakte bij FC Porto en Olympique Lyon. Lille toonde belangstelling, maar Lisandro lijkt weer voor Racing Club te gaan voetballen. “Hij komt ons in januari of juni versterken”, zegt de voorzitter van de club uit Avellaneda. (Olé)

Lucas Moura is beter dan Gareth Bale

Meer nieuws

Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
1
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
14
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties