Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oussama Idrissi kan droomtransfer naar Italië maken

Laatste update:

Crystal Palace heeft het oog laten vallen op Allan Saint-Maxim. OGC Nice heeft een prijskaartje van 28 miljoen euro om de nek van de buitenspeler gehangen. (Daily Mirror)

Oussama Idrissi kan deze zomer mogelijk een droomtransfer naar Italië maken. De aanvaller van AZ staat namelijk in de belangstelling van zowel AC Milan als AS Roma. (Diverse Italiaanse media)

Alfred Duncan gaat mogelijk een transfer maken binnen de Serie A. De middenvelder van Sassuolo wordt gevolgd door Torino, Bologna en Fiorentina en moet ongeveer vijftien miljoen euro kosten. (Diverse Italiaanse media)

Arsenal heeft moeite om Shkodran Mustafi te slijten. De Duitse verdediger mag uitkijken naar een nieuwe werkgever, maar voorlopig heeft er zich nog geen club serieus gemeld voor hem. (BBC)

FC Utrecht is in de zoektocht naar defensieve versterkingen neergestreken in Frankrijk. De club uit de Domstad is geïnteresseerd in Jonathan Panzo, een negentienjarige Engelse verdediger van AS Monaco. (L’Équipe)

Denk jij dat Oussama Idrissi goed genoeg is voor de Italiaanse subtop?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
15
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
3
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Eerste EK-deelnemer maakt selectie precies een maand voor de start bekend
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties