Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain biedt 'el Pocho' aan in Londen

Laatste update:

Mario Balotelli hoeft bij Liverpool helemaal nergens meer op te rekenen, maar dat wil niet zeggen dat we de aanvaller straks niet meer in de Premier League terug zullen zien. Watford, dat wel een blikvanger kan gebruiken, is bereid om de flamboyante Italiaan voor een jaar te huren. Naar verluidt heeft de 25-jarige Balotelli wel oren naar Watford, waar hij ploeggenoot kan worden van Steven Berghuis en Nathan Aké. (Sky Italia)

Paris Saint-Germain hoopt Ezequiel Lavezzi te kunnen slijten aan een Engelse club. De Argentijnse aanvaller mag na de komst van landgenoot Ángel Di María vertrekken en PSG heeft de dertigjarige Lavezzi naar verluidt aangeboden bij een aantal Premier League-clubs. Het zou in ieder geval gaan om Arsenal, Tottenham Hotspur en West Ham United. De voormalig Napoli-speler zou ook terug kunnen keren naar de Serie A. (Tuttosport)

Wie de nieuwe trainer van Olympique Marseille wordt is nog onduidelijk, maar het lijkt in ieder geval te gaan om iemand met de Spaanse nationaliteit. De twee topkandidaten zijn Michel en Juande Ramos. De eerste is werkloos sinds zijn vertrek bij Olympiacos, de tweede vertrok in 2014 bij Dnipro Dnipropetrovsk. Ramos was in het verleden nog hoofdtrainer van Real Madrid. L’OM zoekt een opvolger van Marcelo Bielsa. (France Football)

West Ham United heeft het niet getroffen met de aanvallers en daar dreigt Marinus Dijkhuizen de dupe van te worden. De Nederlandse oefenmeester heeft bij Brentford de beschikking over Andre Gray, maar het is de vraag of dat ook na deze maand nog het geval zal zijn. The Hammers kunnen vanwege blessures niet beschikken over Andy Carroll en Enner Valencia en denken aan Gray als mogelijke vervanger. (Daily Mirror)

Vind jij Ezequiel Lavezzi een speler voor het allerhoogste niveau?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties