Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain droomt van 'HDMI'

Laatste update:

Juventus is van plan Europa te bestormen en dat wil zeggen dat supersterren Paul Pogba en Paulo Dybala, tegen de verwachtingen in, niet mogen vertrekken. “Pogba en Dybala vormen de kern van de ploeg, dus we gaan ze niet verkopen. We verkopen alleen spelers die zelf willen vertrekken. We willen de beste spelers behouden, pas daarna kijken we naar de markt”, vertelt directeur Giuseppe Marotta. (Mediaset)

Barcelona heeft MSN, Real Madrid doet het met BBC en Paris Saint-Germain hoopt vurig op HDMI. De ‘H’ staat voor Eden Hazard en Paris Saint-Germain is inmiddels in gesprek getreden met de vleugelspeler van Chelsea. De ‘DM’ staat voor Ángel Di María, terwijl de ‘I’ uiteraard is van Zlatan Ibrahimovic. Of HDMI er komt is dus zeer de vraag, want Ibrahimovic lijkt te gaan vertrekken uit Parijs. (Canal+)

De strijd om Hatem Ben Arfa barst in alle hevigheid los. De creatieveling van Olympique Nice werd al genoemd bij Atlético Madrid, AC Milan, Borussia Dortmund, Liverpool, Paris Saint-Germain en Internazionale; nu mengt ook Villarreal zich in de strijd. De gele brigade zal, als het een kans wil maken, wel vierde van Spanje moeten worden. Dan plaatst het zich voor de voorronde van de Champions League. (Mundo Deportivo)

Borussia Dortmund bouwt alvast een schaduwlijst, mocht Henrikh Mkhitaryan daadwerkelijk vertrekken bij de nummer twee van de Bundesliga. Gylfi Sigurdsson is naar verluidt de belangrijkste kandidaat voor BVB. De man die zo’n belangrijke rol speelde bij de EK-kwalificatie voor IJsland staat nu nog onder contract bij Swansea City, dat circa dertien miljoen euro wil hebben. (The Sun)

Paris Saint-Germain zou er sterker op worden met Eden Hazard erbij

Meer nieuws

Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
6
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties