Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain gaat op de Braziliaanse toer

Laatste update:

In acht maanden heeft Toby Alderweireld zich weer in de kijker gespeeld bij de Europese top. De stopper, die door Atlético Madrid wordt verhuurd aan Southampton, heeft met zijn goede spel de aandacht getrokken van Tottenham Hotspur en Manchester City. Het is echter de vraag of de ex-Ajacied weg mag: ook in Madrid zijn de prestaties van Alderweireld niet onopgemerkt gebleven en Diego Simeone wil de Belg graag terug hebben. (The Telegraph)

Nasser Al-Khelaifi wil zijn Paris Saint-Germain de samba zien dansen. Er spelen momenteel al vijf Brazilianen bij de Franse kampioen en in de zomer is Al-Khelaifi bereid om het transferrecord te breken voor de komst van Neymar. Bovendien moet Dani Alves transfervrij worden overgenomen van Barcelona en verder schijnt Liverpool-ster Philippe Coutinho, een goede vriend van Neymar, in beeld te zijn voor het middenveld. (Sambafoot)

Erg verrassend is het niet, maar dat Steven Gerrard op een dag in beeld komt als trainer van Liverpool, is volgens de clubicoon niet ondenkbaar. De middenvelder vertrekt komende zomer naar de Verenigde Staten, maar sluit een terugkeer op Anfield in een andere functie niet uit. 'Het is een droom van me, dus wie weet. Maar om manager van Liverpool te worden, moet je het vak wel eerst goed onder de knie hebben", weet hij. (Sky Sports)

Japan hoopt Marcelo Bielsa te strikken als vervanger van Javier Aguirre. Laatstgenoemde werd na de teleurstellend verlopen Asian Cup in januari ontslagen en de succesvolle coach van Olympique Marseille is een belangrijke kandidaat om hem op te volgen. De Argentijn leverde eerder al goed werk met Jong Argentinië op de Olympische Spelen in Athene en bij Athletic Bilbao. (Goal)

Philippe Coutinho zou een aanwinst zijn voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties