Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain heeft zelfde plan als Liverpool

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft de kans om Pierre-Emerick Aubameyang voor een schijntje te contracteren laten liggen. De aanvaller, die onlangs in de Champions League de verdediging van Arsenal schrik aanjaagde, had drie jaar geleden voor iets meer dan 1,2 miljoen euro de overstap kunnen maken van Saint-Étienne naar White Hart Lane, maar de directie keurde Aubameyang af. Oeps, foutje. (Daily Mirror)

Paris Saint-Germain gaat de concurrentie aan met Liverpool. Beide clubs hebben belangstelling voor Karim Benzema, maar het is maar de vraag in hoeverre een transfer tot de mogelijkheden behoort. De 26-jarige Fransman krijgt te maken met de nodige kritiek, maar is de vaste aanvalsleider van de Koninklijke en verlengde in augustus nog zijn contract tot de zomer van 2019. (Diverse Spaanse media)

Club Africain heeft in de zomerse transferperiode geprobeerd om Mounir El Hamdaoui over te nemen van Fiorentina. Het kwam toen niet tot een transfer, maar de sportief directeur van de club uit Tunesië heeft bevestigd dat men in de winter een nieuwe poging wil wagen. De dertigjarige El Hamdaoui mag vertrekken bij Fiorentina; hij kwam dit seizoen nog tot geen enkele minuut voor la Viola. (FirenzeViola)

Alberto Aquilani heeft in tegenstelling tot El Hamdaoui wel toekomst bij Fiorentina. Sterker nog, de dertigjarige middenvelder gaat binnenkort met de directie van de club om de tafel om het over een nieuw contract te hebben. De huidige verbintenis van de 35-voudig Italiaans international loopt aan het einde van dit seizoen af. De ex-speler van onder meer Liverpool was vorig seizoen goed voor zes doelpunten in 31 competitieduels. (Tuttosport)

Real Madrid moet Karim Benzema vervangen

Meer nieuws

Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
5
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
6
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
16
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties