Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain komt weer kijken in Eindhoven

Laatste update:

Luis Suárez krijgt geen aparte behandeling bij Barcelona. Dat zegt Manel Arroyo, een vicevoorzitter van de Spaanse topclub. "De speler weet verdomd goed hoe hij zich wel en niet dient te gedragen. Wij hoeven er alleen voor te zorgen dat hij zich hier thuis voelt, dat is alles. Hij heeft zijn straf na die beet gehad en we richten ons nu weer op de toekomst. Wat gebeurd is, is gebeurd." Suárez kan tegen Real Madrid zijn debuut maken. (Sport)

In de zomer waagde Paris Saint-Germain een vrij serieuze poging Georginio Wijnaldum los te weken bij PSV. De middenvelder zelf stond wel open voor een gesprek, maar PSV weigerde alle medewerking. De Fransen respecteerden die opstelling, maar willen in januari wel weer met de Eredivisionist in gesprek. Voor die tijd zal Wijnaldum weer twee of drie keer bekeken worden door scouts van les Parisiens. (RMC)

Op het moment zitten er vijf Braziliaanse spelers bij Paris Saint-Germain en de Franse topclub heeft bovendien Oscar op het verlanglijstje staan. David Luiz speelde vorig seizoen nog samen met zijn landgenoot bij Chelsea: "Of hij naar PSG komt? Dat weet ik niet, maar Oscar is een geweldige voetballer en een goede vriend. Natuurlijk zou hij hier welkom zijn", aldus de duurste verdediger aller tijden. (Le Parisien)

Aston Villa hoopt Ron Vlaar, Fabian Delph en Jack Grealish eerdaags langer vast te leggen. Het drietal heeft een aflopend contract, maar manager Paul Lambert wil de spelers niet kwijt. "We zijn met alle betrokken partijen in gesprek en zien wel wat er gebeurt. We hopen dat het lukt. Vlaar en Delph hebben zich al bewezen, maar Jack komt net kijken. Hij moet sowieso blijven, want hier kan hij zich ontwikkelen", aldus Lambert. (Sky Sports)

PSV moet Georginio Wijnaldum in de winterstop...

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties